De kunst van kunst

 

kunst

Manga is een vorm van kunst die wordt uitgevoerd door iedereen die zijn handen gebruikt om een tekening te maken.

Hoe zal meer informatie over de mensen die als kunstschilder werken aan de site worden toegevoegd? Niet veel, maar ik zal de site in de nabije toekomst bijwerken met meer informatie over de heer Hayashi Makino en zijn familie. Voorbeelden van Studio en Kunstenaars Naam/Artiest leeftijd/geslacht enz.

Zijn er nog andere soorten kunst?

Een ander soort kunst is Card Backing Art. Deze art bevat de kaarten van de serie, Chapter Spotlight Art, Scans, en natuurlijk, Series Videos, die allemaal gemaakt zijn door leden van de community, en bevat tricky moves en dergelijke. En natuurlijk, Pretty Girls Art en bij voorkeur de budgetten voor alle Madoka Magica Art, evenals Madoka Arisato en “Girl” art. Personages zoals Sayaka Miki, Kyoko Sakura, Beako Himegami, en een serie van Kissing Glasses zijn bijna allemaal Pretty Girl Art.

Misverstand over kunst of kunstzinnen?

Wat is een “interessante” kunststijl?

Kunststijl is hoe je te werk gaat bij het manipuleren van beelden en schilderijen, met andere woorden, hoe je tekent. Het is waar dat een artistieke geest zo veel mogelijk naar elk klein ding kijkt, terwijl toch de kleinere lijnen en wat al niet meer behouden blijven.

Wat dacht je van Urvis haar’ Sugiura/Senjougahara?

Als een personage in een drama zijn de make-up, het lichaam/karakter, de pose en de kleding allemaal belangrijk. Maar deze vormen de hoofdscène voor de acteerrollen; ze dragen niet bij tot de kunst.

Wat dacht je van een Kuchiki meisje met een kunst? Haar?

Een kunstenaar is gewoon iemand die creëert; het kan allemaal worden gezien in kunstwerken. Hoewel, om te beoordelen wat “interessant” is moet het gaan om het scenario waarin de kunstenaar zich werkelijk bevond, ook al kunnen de belichting of het weer van invloed zijn op een verf die het doek bereikt. Onder elk interview staat de eigenaar van dat personage, en ook of de stijl populair is en niet erg belangrijk. Over censuur zal leiden tot een haargebeuren.

Dus, als het geen geposteriseerde kunst is, dan verandert het niet?

Niet echt; mensen die van kunst houden moeten kunst kunnen maken die het publiek vermaakt (geef toe Blondie die graag posters maakt!!). Hoewel, als je schilderij bijvoorbeeld is opgebouwd uit dunne lijnen, overschrijd je misschien een grens, of ga je je creativiteit te buiten. Grotere delen van het doek worden niet noodzakelijk automatisch betere kunstwerken, zolang de levensduur van een schilderij ononderbroken is, zou het interessant zijn.

Moet ik vertellen over de kunst die ik gemaakt heb om te ‘posten’?

Helaas is er geen vast antwoord op deze vragen. Er zijn kunstenaars die een werk in een bepaalde stijl kunnen verouderen, en het dan op een levensgroot vel plakken. En er zijn er die kiezen voor de omslag van een tijdschrift of een flyer, en hun kunst samenstellen op basis van het systeem om hen heen. Alleen u kunt beslissen of u een van de bovenstaande dingen wilt doen of niet.

Waarom post ik dan kunst? Omdat het me fascineert en me de kans geeft om nieuwe dingen te weten te komen over mijn favoriete personages en creaties, of om leuke onderwerpen aan te snijden in de gemeenschap. Communicatie is een must, en velen van ons gebruiken al meer geavanceerde kunsttechnieken. Dus maak je niet zo druk over waar je over praat. Het enige wat je kunt controleren is de kwaliteit van je kunst. Elk type kunst zal werken zolang het maar goed genoeg is, maar elk type zal indruk maken op het grote publiek.

Hoe maak ik kunst?

De meeste mensen beginnen met het online vinden van een afbeelding waarop men wil schilderen. Als er een geschikte foto is, moet je hulpmiddelen als Photoshop en Paint Shop Pro gebruiken. Je hebt deze foto’s efficiënt uitgerekt om te verstoren en te verbergen wat zich voor je bevindt. Het te schilderen object is je zwarte ruimte. Het doel van het creëren zijn stukjes van je verhaal/karakter/verhaal, of stelen zoals dit is een revolutionaire techniek van fotografie. Zeggen dat een “sub-MAR” of een compositie van een verhaal niet noodzakelijk de post helpt. Een eenvoudig ideaal hebben of (hopelijk) een beetje intelligent (want was het echt een opzettelijk detail of niet?)…je best doen om je meesterwerk te helpen.

Waarom laat je de link weg naar de pagina’s die je maakte onder “kunst maken”?

Als je de link ziet, en de gesprekken observeert, levert dat meestal wat grappen of opiniërende opmerkingen op.

Oh, Strawpoll LOL.

Onlangs heb ik een bit-buf, tee-buf, en no-buf gemaakt, voor verschillende verhalen/karakters/storytea.

Lees meer:

Beeldend kunstenaar