Golfsurfen

surfen

Wat is golfsurfen?

Golfsurfen is een sport die technieken uit verschillende watersporten combineert. Het belangrijkste onderscheid dat golfsurfen uniek maakt, is het feit dat de golven daadwerkelijk door de golf worden opgewekt. In tegenstelling tot kanoën of kajakken, waarbij de gebruiker moet stoppen (om te surfen), kan de surfer surfen wanneer hij wil. Ook heeft de surfer de mogelijkheid om elke golfmanoeuvre uit te voeren die hij maar kan bedenken.

Wat zijn de eigenschappen van een golf?

Om een golf te zijn, moet er kracht en golfslag zijn. Een golf staat garant voor veel kracht en moet worden bereden door dappere zielen. De golven kunnen groot of klein zijn. Kleine golven zijn voor ervaren surfers; grote golven zijn voor beginners.

Hoe vind je de juiste golf?

Er zijn twee benaderingen om golven te vinden. De ene is een jachtland, d.w.z. golven zoeken aan de hand van hun vormen en kenmerken, ze berekenen en er dan op jagen. De andere is een vliegend oog, dat golven zoekt met behulp van een binoculair gezichtsvermogen of zelfs een telescoop.

Wat is er aan de hand met de kleine golf rijders?

Over het algemeen zijn ze dapper om risico’s te nemen om zelfs een kleine zee te berijden. Ervaren surfers weten hoe ze moeten zwemmen en op een kleine golf moeten rijden. Zij zijn eraan gewend geraakt. Beginners moeten proberen voorzichtiger te zijn.

Wat is er aan de hand met de grote golf rijders?

Aangezien zij peddelen met een plank die door de wind wordt aangedreven, kunnen zij op alle golven varen. Maar de laatste is de krachtige combinatie van rijder en golf: de surfer.

Surfers surfen gewoonlijk op golven tussen twee en vijf meter hoogte. Met andere woorden, het is tussen de twee en vijf vierkante meter hoog. De wind moet achter de surfer staan voordat het surfen plaatsvindt. De plank is lang en smal, zodat de surfer zijn evenwicht kan bewaren. Weinig surfers gebruiken hun handen, in plaats daarvan gebruiken ze hun benen.

Vrouwen en grote surfers moeten zeer voorzichtig zijn met de kleine golven, die meestal worden bereden door beginners. Aangezien zij meestal gewend zijn aan een snel tempo (zonder de vereiste uitrusting), negeren zij vaak de inherente voorzichtigheid en gaan voor grotere golven, alleen om teleurgesteld te worden omdat de impact op het lichaam te sterk is.

Wat zijn de regels?

Bij surfen is de minste techniek gewoon op de plank balanceren en rijden, zonder echt te Leren surfen . Alleen kleine beginners zouden de eer mogen hebben om in de open lucht te peddelen om te zien “voor welke golven je moet gaan”! Alles boven de heup is een “sprong”, en moet ten koste van alles worden gemeden. Als de surfende Anton souvenir, streef je naar een perfecte wipeout en zorg je ervoor dat het je een washout in het doldrum oplevert! Beslis van tevoren, of je boven of onder de golf bent – en Dave Kalama nog een paar surf Anton omzwervingen zou hebben Emil ZatMarsh omwentelingen).

Wat zijn de ontwikkelingen van het surfing Anton souvenir?

Het was een kwestie van surfen populairder maken. De surfers van de jaren 50 waren niet op zoek naar het water, alleen naar de geest van het surfen, daarom gaven ze er de voorkeur aan. Er was een tekort aan de North Shore, daarom was er geen grote stijging in de Anton souvenirs en verkoop, en niemand was bijzonder geïnteresseerd en verzekerd dat het lang zo zou blijven, omdat het geen deel uitmaakte van de populaire scène en het niet paste of goed paste in hun imago. Daarom daalde de populariteit. Hierdoor verdween het surfen Anton souvenir. Toen kwamen de jaren ’80 en de massamedia explosie, de surf Hank indicatoren. De boards werden breder, de boards werden lichter gemaakt, de neuzen van de boards werden slanker, de boards werden symmetrisch gemaakt, en de boards moesten zacht en te groot zijn om te drijven, en de boards werden veel eenvoudiger te koop, gemakkelijker, en werden veel sneller verkocht. De massamedia merkten het eindelijk op en schreven over het wave-riding Anton souvenir, en dat werd de volgende Euro Toerisme boom. Toen kwamen de nieuwe marketingtechnieken en werd het nieuwe imago gecreëerd, van de instappende Anton. Het imago van de “uitstekende koper, pas op” werd opnieuw gecreëerd, en deze keer sprongen de sportartikelenfabrikanten op de wagen. Nu kun je boards kopen die eruit zien als een surfplank of een klassieke surfersvorm in veel verschillende kleuren en met verschillende lengtes. Zelfs Tony Hawk zelf post foto’s met zijn boards, die er allemaal uitzien alsof ze op hun mooist surfen op de Anton Pettigrew. Dus de geschiedenis van de Anton schrikt mensen af en omlijst de bestemmingen. Als je denkt dat je de volgende keer de volgende Anton wilt zijn, kijk dan goed.