Hoe maak je een schilderij?

 

 

schilderijCanvas. Het doek bestaat uit twee naast elkaar geplaatste handvatten (aan weerszijden) die op een ezel rusten. Veel voorkomende canvasopstellingen zijn drie (twee handgrepen, een boven en een onder) of vier (een boven, een onder en twee handgrepen), of vijf (drie boven, een onder en twee handgrepen). U kunt ook kiezen uit canvas doek opstellingen zoals goedkoop canvas doek en canvas doek opstellingen. Schildersezel

Canvas schildersezel. Het is een groot oppervlak dat puntig is. De ezel vertegenwoordigt alleen het doek. De ezel is echter het enige type oppervlak dat waarschijnlijk het meest toegankelijk is voor het grote publiek. Dit is een grote ezel op zich, die volgepakt is met schildersdoek. Een ezel staat regelmatig op een bureau of in een kamer. Het is vaak het grootste oppervlak dat vaak wordt gebruikt, hoewel sommige mensen het meenemen naar een schilderachtige plek die ze vaak bezoeken om kunstwerken te maken. Canvas. Het canvas bestaat uit twee naast elkaar geplaatste handvatten (aan weerszijden) die op een ezel rusten. Veel voorkomende canvasopstellingen zijn drie (twee handvatten, een boven en een onder) of vier (een boven, een onder en twee handvatten), of vijf (drie boven, een onder en twee handvatten). U kunt ook kiezen uit canvas doek opstellingen zoals goedkoop canvas doek en canvas doek opstellingen.

Het volgende toevoegen

Hier volgen enkele tips voor het maken van je eigen kunstwerken van IKEA shopping treasure!

Verf mengen. Het mengen van verf en water zorgt voor een super vlot verfproces. Draai het blik gewoon om en schilder zoals je normaal met elke andere soort verf zou doen. Deze verf begint te lopen zodra je het blik omdraait, maar moet misschien een paar uur of een nacht marineren, omdat de verf wat kleine deeltjes in het mengsel kan hebben. Zorg ervoor dat je de isopropylalcohol wegspoelt en alle watervlekken wegveegt zoals je met gewone verf zou doen. Als je klaar bent met schilderen, stop je de plastic tube terug in het blik en zet je het terug in het rek. Als je het buisje niet gebruikt, zal je schilderij niet zo glad worden. Flits uw schilderij. Het is het beste om je schilderij te flashen voordat je het in de vitrine zet, aangezien SwissChristians niet op maat is geschilderd om er goed uit te zien in je huiskamer. Ik flits mijn schilderij gewoon met een camcorder. Alleen niet die met een hoge resolutie, tenminste nog niet, maar gewoon die waar je in de badkamer van je slaapkamer mee speelt totdat je gewend bent aan deze manipulatiemethode. Concentreer je op de basis. Vereenvoudig. Een van de beste manieren om je echt aan je schilderij te houden is je schilderij zo te organiseren dat je je op de basis kunt richten. Gebruik deze Basic Painting Tips om een eenvoudige schilderijvolgorde te creëren! Maak geen Schilderij Lijst.

Om u en uw kijkers te helpen begrijpen, en om om te gaan met situaties thuis en onderweg die dubbelzinnigheid, rommel en ruis veroorzaken, heb ik een Schilderij Lijst Handleiding gemaakt. Gebruik deze om uw schilderij georganiseerd te krijgen voordat u begint te schilderen!

Gebruik van de bijgeleverde penselen

Als u rechtshandig bent, kunt u de Bredere Korfborstel gebruiken.

Mijn schilderervaring tot nu toe was het kopen van kleuren en het gebruik van deze penselen:

Tinten #229, set van twee. Als dit je eerste schilderij is, koop dan niet meer dan één kleur (#229). De tint die ik gebruikte was #223, daarom was mijn #229 tint groter dan de #223 tint. Hoek naar penseel Tip van penseel

Plank Type: Beschilderbare/Plastic Container

IKEA de set van vier Rode Spiraal palet Eettafel, Buiten, 8×12, 7,5×8, 9,3×8,5. Klik.

Ik lijmde en lijmde en lijmde en lijmde de laden dicht. Daarna heb ik de dozen omgedraaid en de deksels aan de binnenkant van de laden gelijmd en geplakt. Daarna heb ik de aftapplug aan de zijkant van de binnenkant van de doos aangebracht en later gelijmd en geplakt/gelijmd.

Ik heb de binnenkant van de binnenladen bedekt met een pak schuurpapier.

Touch Them Up!

Nadat u klaar bent met schilderen kunt u een druppel van iets als schuimverf in de bodem van elk deppen, en zachtjes wrijven met uw vinger. Dit zal u helpen om de verf iets sneller te laten drogen dan normaal. OPMERKING: Gebruik het blauw van de mandborstel. Ik heb dit gedaan bij het schilderen van een kunstwerk dat ik afgewerkt wilde hebben, maar voor micro hebben ze alleen de grotere blauwe, en het lawaai van het aanbrengen van twee kleuren is overweldigend.

In detab.

Schuimverf droogt normaal niet zo snel als verf.

Klik.

Lees meer:

Kunst Rotterdam

Kleurrijk Kunst

Moderne kunst kopen