Hoe uw mysterie op te lossen.

Escape room voor 2 personen

 

Je moet uitzoeken hoe je de puzzels, raadsels en uitdagingen binnen een bepaald tijdsbestek oplost, want je komt de kamer niet levend uit. Je moet samenwerken. Het is een manier om je relaties te binden.

Als een groep vrienden kun je plannen om uit je kamer te ontsnappen door een persoonlijke kaart, een code en een aanwijzing in elk van jullie individuele schuilplaatsen te hebben. Er zijn veel internetsites die een verscheidenheid aan kaarten en aanwijzingen hebben om je mysterie op te lossen. U en uw vrienden zouden zich urenlang vermaken terwijl ieder van u het spel oplost en u samen quality time doorbrengt.

Creëer een escape room voor 2 personen waar jij en je vrienden maanden en maanden over praten. Zodra een van jullie het doorheeft, ga je zitten en begin je een escaperoom te plannen.

Plan, indien mogelijk, samen met je vrienden eerst een klein feestje op elk van je schuilplaatsen. Laat je vrienden weten waar het feestje uit zal bestaan. Hoe laat, waar, wie, enz. Dit zal je vermaken.

De escape room die je kiest moet donker genoeg zijn om de aandacht te trekken. Verberg je sleutels en andere kleine voorwerpen om je gasten aan het raden te houden.

Maak een puzzelbord. Teken een grote afbeelding zoals een schip, een huis of een auto, of iets dat te maken heeft met plaatsen die je kunt zien als je uit je kamer ontsnapt. Je moet op zijn minst twee voorwerpen verstoppen, als je meer verstopplekken kunt vinden, voeg er dan nog twee toe aan het bord.

Je moet je deuren openen en de groep binnenlaten. Hang wat panters en hun handdoeken op aan de zijkant van de kamer. Open de deuren en nodig je ontsnappingshelden binnen. Laat ze problemen veroorzaken door jullie leven zuur te maken.

U moet niet te veel van uw escape room genieten. Houd dit in gedachten wanneer u uw activiteiten plant. Zoals bij elke groepsactiviteit voor uw kinderen, moet u misschien de grenzen aangeven wat uw huisdieren en kinderen betreft (bijvoorbeeld: niet van de kinderstoel in de eetkamer springen, niet op tafel klimmen met een bord eten op schoot, niet rennen in huis, enz.

Voor een veel meer betrokken spel, zou je een spel kunnen spelen waarbij een persoon zijn schoenen moet uittrekken en ze op de doos moet zetten die opengaat om een schatkist te onthullen. De schatkist kan je eigen achtertuin zijn. Laat je ontsnappingshelden deze schoenen aantrekken en naar buiten gaan om hun missie te volbrengen.

Lees meer:

Escape room voor 2 personen

Alice in wonderland escape room