Live paint

Live paint

Live paint

Voordat ik ga tekenen of schetsen, heb ik altijd in mijn hoofd hoe ik moet kleuren en hoe ik daarna dingen kan veranderen. Er zijn verschillende manieren om de hele omgeving te veranderen. Als je geen contactpapier, parelmoertekening of aquarellen kunt meenemen, gebruik dan witte lijm en kwast pasteuze krantenpapier. De beste foto kan op levensgrote schaal worden gemaakt, maar dit is een beetje moeilijk voor beginners. Over het algemeen is het erg leuk als het artwork goed is, maar als het klaar is moet je ontspannen, het werk is bij jou en de klant hoeft zich geen zorgen te maken. Ik ben het gelukkigst als ik het heb over de klanten en hoeveel ze genieten van het kunstwerk.

In het begin is alles helder en prachtig, maar zodra er meer aan mij wordt gegeven, veranderen sommige kleuren in middengrijs en zelfs zwart, altijd op een droge dag en binnenshuis. Iird het is al die tijd vooral groen geweest, altijd leuk als het zonlicht weerkaatst op het werk en ze hebben erom gelachen en gehuild! Het is gemakkelijk als u buiten schildert.

Als je buiten schildert, ben je niet afhankelijk van het van kleur veranderende licht van de dag, als je daglicht gebruikt ziet het er allemaal beter uit. Daarnaast zijn er verschillende tl-lampen verspreid die met de afstandsbediening aangaan en het ding verlichten. Ik werk graag met de meest populaire elektrische lampen, eenvoudig te bedienen ze hebben geen elektriciteit nodig en je kunt op de schakelaar drukken, zelfs als het soms sneeuwt. Als je een selectie hebt van een paar verschillende lampen of een schroefpot om de lichten aan te houden.

Probeer acrylverf en denk altijd aan de veiligheid bij het schilderen rond stopcontacten, zonder schilderen hoef ik niet verdrietig te zijn, dit is een goede zaak.

Al met al is het geweldig, als je in een kamer schildert en het heeft zijn eigen temperatuur en zijn eigen licht, dan heb je een zelftemperatuurlamp nodig om je te laten zien waar de verf is en hoe het schildert, anders krijg je luchtbellen en kleine oppervlaktescheurtjes. Je hebt deze vast wel eens eerder gezien als je naar een kunstwerk keek, het maakt niet uit hoe goed het schilderij is, als de verf begint te smelten is het nooit goed, als je het hele werk op het juiste moment kunt fotograferen dan zie je dat in sommige � maandagen niet altijd goed. In feite, met het leven als koud porselein, heeft het zelfs normaal goedaardige grappige vormen. Denk dus aan mooie heldere kleuren, met behulp van voelen op dat moment kun je het beste uitvinden bij welke temperatuur het schilderij is afgegaan! Als je niet gelukkig bent en iets niet

Ik denk altijd aan het weer en de invloed ervan op de verf en voel het in je hand. Iedereen houdt van een goed glad oppervlak, maar als er krassen op komen, kan het erger worden of dof lijken, dus je moet het ofwel nog een keer proberen, een bezoek brengen aan de juwelier en er vroeg een kopen, waar je dankbaar voor zult zijn, of koop een beetje gezichtspoeder en schuur de stukken totdat het eruit ziet zoals je het wilt. Een kleine spons met superfijn schuurpapier is iets minder duur en kan worden verplaatst, wat weer helpt. Wat je moet onthouden, is dat het werk moet worden afgewerkt met een soort rand, dus je hebt misschien een soort licht of een stuk vilt nodig, of zelfs de tafel waarop je tekent of schildert totdat je tevreden bent.

Dit artikel vormende fase. Als iemand ideeën of suggesties heeft waar het voltooide artikel zou moeten eindigen, zijn er mensen die meer dan één stuk in hetzelfde kunstwerk hebben voltooid. Elke blijft een aandenken of kerstcadeau.

Nou, ik hoop dat dit artikel het oude uit je heeft gekregen en je meer vrijheid heeft gegeven om te experimenteren en te spelen. De Greatthings die op mijn site worden vermeld, zijn allemaal items die te koop zijn met andere mensen (artiesten) van over de hele wereld.