Professionele zangers

zangers

 

Laat me je een vraag stellen. Wat is een zanger? Een zanger is iemand die zingt. Als je erover nadenkt, is een zanger dan niet gewoon iemand die zingt? Nee. Een zanger is een klasse apart. Een zanger is een muzikant. Een zanger begrijpt de technische aspecten van muziek. Hij kan gitaar, piano, drums of een ander muziekinstrument bespelen en heeft verstand van muziektheorie. Een zanger is iemand die kan zingen op een melodie. Aangezien de gemiddelde persoon op straat niet in staat is een deuntje te dragen, is een zanger zeer gegeerd in de nachtclubs waar instrumentale bands (zoals gitaristen) domineren. In de opnamestudio’s zijn het professionele zangers die vals kunnen zingen.

Heeft u ooit professionals als Frank Sinatra, Bing Crosby, Jim Morrison, en getikte Van Morrison gezien of gehoord? Als je weet wie piano speelde en wie gitaar, dan ben je zo dicht bij een professionele zanger als je kunt krijgen zonder te betalen voor duur talent. Als je de intervallen kunt herkennen, een professionele stem van een amateurstem kunt onderscheiden, dan heb je zo dicht een professionele zanger als je kunt vinden zonder te betalen voor zijn of haar zanglessen.

Amateurzangers zullen altijd amateurs blijven en nooit weten hoe goed ze zijn. Zij zullen nooit de deskundige stem en het oor ontwikkelen die een beroepszanger heeft. Amateurs kunnen de muziek niet horen, maar professionals horen haar en kunnen haar reproduceren op hun instrument.

Welvaart – Professionele zangers hebben meer kans om succesvol te zijn als beroepszangers dan amateurs. Het professionele Pack verdient de kost. Pro zangers kunnen de kost verdienen. In de muziekindustrie is het speelveld niet gelijk. In de muziekindustrie is succes gebaseerd op een enorme taart die zelf weer in kleinere stukken wordt verdeeld. Het is geen volledig gelijk speelveld.

Je stem is je instrument. Je moet je instrument elke dag bespelen. Je moet je stem zo veel mogelijk bespelen. Je moet je muziek zo veel mogelijk zingen, en je optreden zo veel mogelijk oefenen.

Als voorbereiding moet je minstens twee tot drie keer per week repeteren. repeteer met je band en repeteer daarna met je solist. repeteer met verschillende soorten groepen en met je solist. repeteer met verschillende soorten solisten en met je begeleiders. Kortom, je moet in de praktijk voortdurend aan je stem blijven werken.

Als je je zang professioneel modern wilt maken, moet je leren je instrument te gebruiken. Je onderbewustzijn is je versterker. Het onderbewustzijn is een klein deel van je onderbewustzijn. We hebben allemaal een sterk onderbewustzijn. We willen allemaal loskomen van onze gewoonte. Voor het zingen, laat je geest je versterker zijn.

Hetzelfde geldt natuurlijk voor prestaties. Het onderbewustzijn is je versterker. Onthoud dat. Oefen, oefen, oefen. In je optreden, wees jezelf. Begrijp je muziek. Optreden is één ding en authenticiteit is iets anders. Die twee gaan hand in hand. Optreden is een ander ding, maar denk ook aan je publiek. De waarheid is dat hoe goed je pianist ook is, hij slechts zo goed is als zijn publiek. Je kunt net zo goed in het donker oefenen. Het zal zich uiteindelijk uitbetalen.

 

Lees meer:

Artiest boeken

Zangeres boeken

Songwriter