Basis leren tekenen

Ik begon mijn kunstgeschiedenis op twaalfjarige leeftijd, toen ik begon met het leren van basistekenen. Ik heb mijn hele leven getekend, van binnentekenen en decoreren, tot het bestuderen van verschillende culturen en kunstvormen, tot schilderen.

Tekenen en schilderen zijn opgeschoond uit mijn stof het is belangrijk om de perfectie in je tekening te vinden. Tijdens mijn fantasiecarrière heb ik mijn verf en penselen nooit laten vallen (mijn verf is ook erg vies geworden!)

In mijn werk op de tekencursus Den Bosch ontdek je de leuke dingen van het tekenen voordat je aan de opleidingen begint.

De beginners leren hoe je penselen vast moet houden, hoe je duidelijke verhoudingen maakt (verfkleur), hoe je de juiste kleur verf kiest, hoe je met de verhoudingen werkt, hoe je lagen aanbrengt (kleurlagen) en hoe je overdreven verhoudingen maakt.

De onderwerpen die aan bod komen zijn:

1. Hoe teken je heuvels, hoe teken je water (water is het belangrijkste onderdeel van tekenen en schilderen), hoe teken je een boom (kennen we niet allemaal de bomen in onze tuin), hoe maak je fantasiemotieven, hoe krijg je schaduw en welke kleur water moet je gebruiken. Hoe zit het met licht en schaduwen (het belang van kleur en hoe het te gebruiken), hoe kleur toe te passen in water (water in de stedelijke gebieden is niet altijd eenvoudig, bij het schilderen van water kan de kleur van water erg vals zijn, in de grad school is het belangrijk om te weten hoe licht en schaduw te gebruiken om een realisme te krijgen).

immigranten leren over de "open" vormen (acferen), hoe te werken met licht en schaduwen (het belang van kleur en hoe het licht te controleren), hoe te werken met de verhoudingen (hoe een goede indeling te maken en hoe met verlichting moet worden omgegaan), hoe kleur toe te passen opFake water, hoe beroemde littekens te maken. Maar het is echt belangrijk dat we leren hoe we richtlijnen moeten volgen, hoe meer we volgen, hoe meer onze prestaties zullen worden.

2. De kenmerken van de verschillende kleuren voorraden.

3. Hoe belangrijk de patronen van de verschillende kleurstocks zijn.

4. Verschillende netwerksamenstellingen.

5. De eerste beginselen van het tekenen.

6. Verschillende lijndragers.

7. De grondbeginselen van het tekenen.

8. Het leren van de vijf basisregels van het tekenen.

Natuurlijk maakt het niet uit hoe goed je bent in tekenen, de kennis van het tekenen is het belangrijkste. De tekenaars en instructeurs weten wat de beginners nodig hebben. En zoals we weten, hebben we wat hulp nodig om zelfs het eerste jaar af te maken. Het soort hulp dat je nodig hebt zal aan bod komen.

Er zijn verschillende websites die gratis tekencursussen aanbieden. Veel ontwikkelingen van de cursussen biedt ook gratis consultatie. Dit maakt het gemakkelijker om beginners te tekenen en het geeft je ook de kans om hun behoeften en eisen te leren kennen. Op een vriendelijke manier zullen we schetsen maken met enkele populaire onderwerpen om iets origineels te tekenen. We beginnen met de basisregels en het schrijven en werken zo naar een mooie tekening toe.

Sommige all-in-one cursussen bevatten tekengereedschap, tekenboek, referentiemateriaal en tekenoefeningen die je kunt doen. Er zijn ook andere cursussen met onderscheid in tekencursussen die verschillende korte cursussen omvatten zoals, Extended Course, masters en autodidactische cursussen.