Hoe verander je een volume in een discreet

studio

 

Moderne binnenmilieuverblijven maken gebruik van zowel optische (reflecterende) als akoestische ( illusies ) technieken om geluid te dempen.

) en heimelijkheidstechnieken om dieren, zoals kleurpatroon en afstand, heimelijk voor de gek te houden. Het gebruik van strategisch geplaatste Noisemaking Loud (NAL) machines of speciaal ontworpen Sound Rushers kan zelfs een deskundige dierendetector voor de gek houden. De Loud-machines zenden een ononderbroken pieptoon of piepgeluid uit om ervoor te zorgen dat de geluidsgolven lange afstanden afleggen en door de eigenaar van de machine worden geanalyseerd. Aangezien de pieptoon of het geluid ononderbroken en luid is, kan hij op betrouwbare wijze worden geïdentificeerd als afkomstig van een detector door alleen maar te kijken en te luisteren. Aangezien de patronen en de onderlinge afstand van de verschillende apparaten verschillend kunnen worden ontworpen naar gelang van het doel van de ruimte, is het ook mogelijk zich een voorstelling te maken van de afstand die elk apparaat zou afleggen met het geluid van de pieptoon.

Zich aanpassen aan de afmetingen en vorm van de kamer is een belangrijk aspect van de “stealth Noisemaking”-technologie. Door zich aan te passen aan de afmetingen en de vorm van de ruimte wordt de verandering van het rechthoekige volume tot een minimum beperkt wanneer de toestellen worden geplaatst of verplaatst. De akoestische metingen van de ruimten kunnen in een behuizing worden ingepast met een computerondersteund ontwerpsoftwarepakket waarmee het geluid afkomstig van een bepaalde bron consistent kan worden gemeten. De fabrikant levert het meetapparaat of een instructie-dvd en de metingen worden handmatig ingevoerd.

Afhankelijk van de fabrikant, kan de “stealth noisemaking” methode het volgende inhouden:

Hieronder volgen de basisstappen om een volume om te zetten in een discrete geluidsbron van gecontroleerde luidheid.

stillere volumes zijn meestal stiller door ontwerp

Na verloop van tijd raakt u gewend aan de rustige volumeniveaus

Afhankelijk van uw training kunt u deze methode misschien zonder volumeregeling gebruiken.

Als u echter niet zeker bent over uw faciliteiten of wat meer opleiding nodig hebt, kunt u een opleiding vragen aan vertrouwde collega’s en/of uw reisagent.

De trainingsoefeningen variëren naargelang het bedrijf dat je hebt gekozen voor je stealth training. Deze kunnen variëren van een basistraining tot uitstapjes met gas, elektriciteit, water en zirconia. Ten minste een derde van de deelnemers aan de opleiding moet deelnemen aan de stealth noisemaking training.

Na afloop van de opleiding ontvangt u een certificaat:

– Klasse 1 – Basisregels en richtlijnen

– Klasse 2 – Nieuwe Regels en Richtlijnen

– Klas 3 – Tips en trucs

– Klas 4 – Wat te doen en wat niet te doen

– Klasse 5 – Wandelen boven het hoofd met microfoons

– Klasse 6 – Door paarden getrokken Mini Bikes

– Klas 7 – Wat te dragen

– Klas 8 – Wat mee te nemen

– Klas 9 – Last Minute Herinneringen

Als je een ervaren wildernis wildernis beginner of Fallback Camp is geschikt voor u.

Lees meer:

studio bouwen